Contact Us

Please, use this form to contact Arendal Vintners!

 

1 Strandgaten
Arendal, Aust-Agder, 4836
Norway

+4740648083

Arendal Vintners AS (AV) is a merchant of fine wines and an agent representing foreign wine makers in the Norwegian market. For collectors AV advises in wine investment, and does valuations and guidance in acquisition and sales processes. In addition AV provides a wine list management service for selected restaurants and wine bars, thus securing a wider service whiteout violating their cash flows. AV Provenance provides storage according to HKQAA standards and does auditing of professional storage facilities. 

Our Producers

MANUEL MARINACCI, SAN ROCCO SENSO D´ELVIO, BARABARESCO

C Litangen

MANUEL MARINACCI

MANUEL MARINACCI

Fra én enkelt liten vinmark i San Rocco Seno d’Elvio i Barbaresco lager Manuel Marinacci tradisjonelle, rene og elegante viner, som går helt under radaren. Det er Manuel meget godt fornøyd med, og han selger all produksjon lokalt (tidligere også noe til Berry Bros. & Rudd i UK). Vi har fått lov å ta inn et lite parti Barbaresco og et lite parti Barbera d’Alba mot å love at de kun skal selges til vinbarer eller forbrukere som virkelig verdsetter dem. Begge vinene er fermentert i sement uten temperaturkontroll. Barbarescoen blir dessuten lagret på en brukt, utoastet botte i to år. Vinene utmerker seg med stor balanse og en elegant åpning, kombinert med en overraskende stor bredde og kompleksitet i midtpartiet og en flott lengde. Produksjonen av hver vin er på ca. 3 000 flasker. Flaskene vi har fått ta inn er de siste som ikke er solgt i disse årgangene. Barbarescoen kan lagres 15-20+ år, mens Barbera’en vil bli bedre og bedre de neste 10 årene.

SPESIALBESTILLING (Årgang Vin Volum Pris)
2013 Barbaresco 0,75 l 429,-
2014 Barbera d’Alba 0,75 l 279,-

Trykk her, hvis du vil bestille eller ha mer info!