Contact Us

Please, use this form to contact Arendal Vintners!

 

1 Strandgaten
Arendal, Aust-Agder, 4836
Norway

+4740648083

Arendal Vintners AS (AV) is a merchant of fine wines and an agent representing foreign wine makers in the Norwegian market. For collectors AV advises in wine investment, and does valuations and guidance in acquisition and sales processes. In addition AV provides a wine list management service for selected restaurants and wine bars, thus securing a wider service whiteout violating their cash flows. AV Provenance provides storage according to HKQAA standards and does auditing of professional storage facilities. 

Our Producers

VIGNERONS DE GRIMAUD, PROVENCE

C Litangen

Skjermbilde 2018-01-16 kl. 14.07.16.png

Produsenten er en sammenslutning av 203 vinbønder, som sammen disponerer over 900 hektar vinmark. Størrelsen og plasseringen gir mulighet til å investere og satse profesjonelt, og driften, produksjonen og markedsføringen av en rekke rødviner, hvitviner – og særlig roséviner – preges av kvalitet over hele linjen. To av de mest interessante rosévinene markedsføres i Norge av Arendal Vintners. Vinmarkene ligger spredt utover et stort areal rundt landsbyer som Gassin, Saint-Tropez, Grimaud, Ramatuelle som regnes som noen av verdens beste for roséproduksjon. Dette gjør at vi her er i stand til å tilby topp roséviner fra Côtes de Provence til svært interessant priser.

prestige des chevaliers.png

Prestige des Chevaliers 2017, kr 155,- (BU mai)
Dette er en typisk Provence-farget rosévin med en svakt rosa briljant og tydelig farge. I munnen er den myk, stilig og ren med toner av rød frukt som gir den et klart uttrykk. Meget godt balansert og komponert vin som passer utmerket til aperitiff, grillmat og fisk, eller bare et glass duggfrisk rosé på terrassen om sommeren med gode venner. Druesorter: Grenache, Cinsault, Mourvèdre, Carignan. Vinen er produsert gjennom gjæring i lav temperatur.

Le Pont des Fées 2017, kr 209,- (BU mai)
Vinen er lyst og sofistikert rosa. Duften følger opp med en finesse og en elegant kompleksitet. Smaken er av eksotisk frukt (mango, ananas) blandet med en undertone av vanilje fra et kort opphold i nye eikefat. Vinen er stor og velutviklet og gir en lang ettersmak som går over i toner av fersk lakris. Dette er en usedvanlig vellykket rosévin i en innpakning som understreker dens klasse. Druesorter: Grenache, Cinsault, Rolle.

 

Trykk her, hvis du vil bestille eller ha mer info!