Contact Us

Please, use this form to contact Arendal Vintners!

 

1 Strandgaten
Arendal, Aust-Agder, 4836
Norway

+4740648083

Arendal Vintners AS (AV) is a merchant of fine wines and an agent representing foreign wine makers in the Norwegian market. For collectors AV advises in wine investment, and does valuations and guidance in acquisition and sales processes. In addition AV provides a wine list management service for selected restaurants and wine bars, thus securing a wider service whiteout violating their cash flows. AV Provenance provides storage according to HKQAA standards and does auditing of professional storage facilities. 

Our Producers

Domaine de la Foliette

C Litangen

Dennis Brosseau og Éric Vincent har drevet Domaine de la Foliette sammen siden tidlig på 2000- tallet, men familien har eid den siden 1926. De driver økologisk og produserer en rekke viner på Muscadet, som er harmoniske og typeriktige.

Dennis Brosseau og Éric Vincent, Domaine de la Foliette

Dennis Brosseau og Éric Vincent, Domaine de la Foliette

Muscadet er fortreffelig til sjømat, men passer også godt som en aperitif på terrassen om sommeren. Domaine de la Foliette leverer nærmest uforståelig god kvalitet til prisen. Arendal Vintners møtte denne produsenten første gang på en vinmesse i Paris og så igjen på messe i Tyskland i mars. Foliette sto da frem blant en rekke Muscadet-produsenter med noen av de beste Muscadet’ene vi har smakt.

Vi slipper deres Muscadet Vielles Vignes 2017 og toppvinen Château la Foliette 2014 i bestillingsutvalget i juli.

Her presenterer vi deres Muscadet Tradition 2015, som – ganske utradisjonelt i Loire – produseres og lagres 8-9 måneder på eikefat. Dette tilfører en ekstra dimensjon til denne hvitvinen som matcher mineraliteten overraskende bra. Den er flott til kraftig sjømat, gratinert østers og røkt fisk, og den matcher osten Comté like bra som en vin fra Jura på druen Savagnin.

SPESIALBESTILLING
2015 Muscadet Tradition 0,75 l Kr. 159,90
 

KOMMER I BU I JULI
2017 Muscadet Vielles Vignes 0,75 l Kr. 149,90
2014 Château la Foliette 0,75 l Kr. 169,90