Contact Us

Please, use this form to contact Arendal Vintners!

 

1 Strandgaten
Arendal, Aust-Agder, 4836
Norway

+4740648083

Arendal Vintners AS (AV) is a merchant of fine wines and an agent representing foreign wine makers in the Norwegian market. For collectors AV advises in wine investment, and does valuations and guidance in acquisition and sales processes. In addition AV provides a wine list management service for selected restaurants and wine bars, thus securing a wider service whiteout violating their cash flows. AV Provenance provides storage according to HKQAA standards and does auditing of professional storage facilities. 

NORWEGIAN

Agent og internasjonal vinhandel

Arendal Vintners opererer som tradisjonell agent for utenlandske vinprodusenter i Norge. Samtidig handler vi internasjonalt i finere viner.

IMG_2776.jpeg

Arendal Vintners er rådgiver for kunder som vil investere i vin, enten det er som samler eller om man har et avkastningsformål. Gjennom Arendal Vintners vil  kunder få tilgang til toll og avgifstfri lagring. Med tjenesten følger finansiell rapportering knyttet til porteføljen,  markedsrapporter og tilgang til ukentlige anbefalinger fra det internasjonale markedet. Varer vil også kunne klareres internasjonalt for privat import til Norge. 

Arendal Vintners formidler også salg av vin fra nordmenn til kjøpere internajonalt. Erfaringsmessig gir slikt salg bedre priser enn auksjon. Vi vil også veilede ved kjøp av vin i Norge,  og vi vil bidra ved verdsetting av vinsamlinger. 


Blogg om vin, markeder og hendelser:

Bestillingskatalogen for våren er lansert

Våren er endelig her! Vi har funnet frem et knippe med viner som passer våren og sommeren og ikke minst sesongens mat. Noen av vinene er magnumutgaver av viner som blir sluppet i bestillingsutvalget i mai eller juli. Andre er viner med svært lav produksjon hvor vi kun tilbyr hele vår allokasjon som spesialbestilling. Alt levert innen 17. mai.

Last også ned vår Januarliste!

Listen inneholder viner fra noen av de produsentene vi har begynt å jobbe direkte med. Vi har valgt å lansere kun noen nå, slik at vi kan gi hver produsent den introduksjonen de fortjener. Deretter vil vi fortløpende lansere nye ved nye spesial-lister. I denne utgaven har vi noen virkelig spennende nye produsenter, som er i ferd med å etablere seg som nye stjerner i sine regioner, slik som Chateau des Bachelards i Beaujolais og Fox & Fox i East Sussex. Samtidig har vi også med noen småskala-produsenter som ikke ønsker stor oppmerksomhet, men kun vil bruke tiden sin på å lage best mulig vin, slik som den brilliante  Enrico Cauda fra Cascina Fornace.

Felles for alle vinene vi tilbyr i spesialbestilling er at produsentene er enormt stolte over vinene og kun ønsker at de skal drikkes av folk som virkelig bryr seg. Derfor mener vi spesialbestilling er den riktige måten å selge disse vinene.

Name *
Name

Instagram og Twitter: @arendalvintners