Contact Us

Please, use this form to contact Arendal Vintners!

 

1 Strandgaten
Arendal, Aust-Agder, 4836
Norway

+4740648083

Arendal Vintners AS (AV) is a merchant of fine wines and an agent representing foreign wine makers in the Norwegian market. For collectors AV advises in wine investment, and does valuations and guidance in acquisition and sales processes. In addition AV provides a wine list management service for selected restaurants and wine bars, thus securing a wider service whiteout violating their cash flows. AV Provenance provides storage according to HKQAA standards and does auditing of professional storage facilities. 

NORWAY

Bestillingslisten for april og mai er lansert!

Våren er endelig her! Vi har funnet frem et knippe med viner som passer våren og sommeren og ikke minst sesongens mat. Noen av vinene er magnumutgaver av viner som blir sluppet i bestillingsutvalget i mai eller juli. Andre er viner med svært lav produksjon hvor vi kun tilbyr hele vår allokasjon som spesialbestilling. Alt levert innen 17. mai.

I denne utgaven slipper vi blant annet en meget lagringsdyktig og prisgunstig Muscadet Sévre et Maine fra Domaine de la Foliette. Muscadet har i flere år vært de nokså hemmelige jaktmarkene til vininteresserte som vil ha sjømatviner med kvalitet og lagringsdyktighet til en overkommelig pris. Vi lanserer to flotte Muscadet’er fra Foliette i bestillingsutvalget i juli. Muscadet’en vi slipper som spesialbestilling er lagret på eik, noe som gir den en ekstra dimensjon i møtet med kraftigere sjømat som piggvar, makrell øg røkte varianter. Muscadet er jo dessuten det noe av det beste man kan drikke til østers, særlig når smaken løftes av vinaigrette eller gratinering.

Vi slipper også Riesling og Silvaner fra Rheinhessen i magnum. Produsent er en av regionens stigende stjerner, Juliane Eller (JuWel), som har gått i lære hos Tysklands største vinstjerne, Klaus-Peter Keller. Dette er viner som bare blir bedre med 5-10 år i kjelleren, men det er ikke mye som slår å ta fem en slank og flott magnum med Riesling nå i sommer!

Dessuten har vi biodynamisk Beaujolais både rosé og rød, samt flott og fyldig Saint-Émilion Grand Cru (Bordeaux) til det beste oksekjøttet fra grillen.

Sist, men ikke minst: Sent i mars smakte vi den beste Italienske musserende vi noen gang har smakt. Den er laget av en liten produsent ved foten av Monviso i alpene (for ivrige syklister: nærmere bestemt ved starten av klatringen opp til Pian del Re), som Marco Piacentino fra Socré introduserte oss for. Laget på champagnemetoden av 15 ulike autoktone druer og uten dosage. Vi har hevet oss rundt og fått tak i noen flasker nå - for dem som ikke kan vente til den kommer i bestillingsutvalget til høsten.

Forrige spesialbestilling tok tid, og mange fåt først varene sine i disse dager. Det har vi tatt lærdom av, og vi har funnet nøkkelen til rask levering. Denne gangen kan vi derfor love at om du bestiller innen 20. april, har du varene levert til ditt lokale vinmonopol senest innen 17. mai.

 

For mer informasjon: Kontakt oss på spesial@arendalvintners.com


Våre Agenturer og Viner:

INVESTERING OG SAMLING:

 • Verdivurdering av samlinger.
 • Bistand til salg av samlinger i det internasjonale markedet.
 • Finansielt motivert investering - da med lagring i utlandet.
 • Etablering av samlinger med hensyn til verdi og kvalitet. Slik samling kan gjerne skje i Norge.
 • Porteføljestyring.

Spør oss om en vurdering!

RESTAURATØRER:

 • Kjøp fra produsenter som AV representerer i det norske markedet.
 • Kjøp fra AVs ukentlige salgsliste bestående av lagringsvin, drikkeklare viner og konsumviner.
 • Bestilling etter særskilte ønsker fra restauratør.

Få salgslisten for Horeca!

PRIVATE:

 • Bestilling fra AVs liste  (eller særskilte ønsker fra kunde) distribuert fra AV til Vinmonopolet for utlevering (spesialimport).
 • Bestilling av våre varer fra Vinmonopolets tilleggsutvalg.
 • Bestilling av våre varer fra Bestillingsutvalget til Vinmonopolet.

Meld deg på nyhetsbrev!

KONTAKT OSS:

Navn *
Navn